Tervezze egy San Diego-Vacation számára a családja

Mindenki, aki utazik San Diego egy családi nyaralás éreznie kell, izgatott tudta, mire számíthat. Azonban nyaralást ilyen hely kell tervezni a lehető legnagyobb gondossággal. Az is tény, hogy ez a város, amely ilyen sokat kell ahhoz, valószínűleg több, egymást követő szünet, hogy minden van látni. San Diego egy legjobb választás hely a családi nyaralás tele van szórakoztató.

Nem számít, mi van itt az ideje az év, ha eléri a San Diego. A mérsékelt éghajlati általában ugyanaz minden alkalommal. Eltekintve a rendkívüli strandok körül van, olyan sok csodálatos és vonzó hely akkor látogasson el a családjával. Minden családnak kell, hogy az utazás San Diego kiváló kombinációja a szórakozásra és a kombinált történelmi és kulturális tartalmak.

Ha azt tervezi, nyaralás San Diego a családjával, a gyerekek is úgy érzi, egy igazi kis történelem maradványai mexikói építészet, az Óváros. A érzik régi kaliforniai alkalommal van körülöttünk mindenütt ezen a helyen. Mert még egy nagy élmény, Mexikó, a határ túloldalán, és ez egy kiváló hely egy egész napos látogatást.

Robert McGoldrick – 2012

San Diego méltó miatt hagyatékok idejéből származó mexikói háborúk, amíg napjainkig. Mivel a történelmileg kapcsolódik a haditengerészet, van egy tökéletesen karbantartott kikötő a Coronado-sziget. Ez egy nagyon érdekes a gyerekeknek, hogy a Tengerészeti Múzeum kijelző és USS Midway.

A változatos tartalommal San Diego egy választás, ahol nincs családja lesz ideje pihenni. Sok állatkert kertek, különösen a Sea World, épülnek és fenntartani egészen a legmagasabb világszínvonalat. San Diego különbözik sok más turisztikai célpontok a Zoo tartalmát, mert érdekel, sokat legpontosabb természetes beállításokat a vadon élő fajok. Ez ilyen egyszerű, hogy át magad teljesen más világ, függetlenül attól, hogy mivel Afrikában vagy a sarki sapka a ritka, fehér medvék.

Ha tudod a kívánságait, és tanulmányozza a San Diego óvatosan, a minden nap lesz egy rendkívüli kaland. Eltekintve látogatás kulturális ékszer a városban, Balboa Park, egyszerűen séta a tengerparton, és élvezze. Még mindig a legmelegebb ezen a partvonal La Jolla, bár más strandokon se kevesebb.

A legtöbb strandok tudod venni a család, hogy felajánlja különböző vízi sport és kalandok. Látogatás La Jolla Cove lehetővé teszi, hogy a fókák. Ha a gyerekek szeretnek surf, az Ocean Beach kiváló helyszínen. A lényeg akkor kell foglalkozni az elején, hogy a San Diego mindig többet kínál, mint csupán strandok és előfordulhat, hogy nem lehet látni az egészet.

Gazdag remek éttermek az Óvárosban vagy Gázláng District, hogy felajánlja a lehetőséget, hogy megkóstolja a legjobbak készételek, amit valaha kóstoltam. A friss levegő, közel a nagyobb központoktól és a széles kínálat, San Diego egy igazi szentély a családok, akik szabadulni akarnak a hétköznapi és a rohanó városi élet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük