A története Hotelek Edmonton

Tagadhatatlan, hogy Edmonton egy fantasztikus kiruccanás a látogatókat a világ minden tájáról. Ez a kanadai Festival City híres karnevál, művészeti bemutatók, múzeumok, nagy zenei koncertek, és a végtelen utcai felek. Ha szállást keres, akkor a szerencse, mert vannak olyan sokféle létesítmények, mindegyik egyedi kitűnő szolgáltatást.

Edmonton szállodák eddig a legjobbak között a világon. Sőt, míg a város látványosságait és azt mutatja, világhírű, a szállodaiparban is jóváírásra vonzza millió látogatót vonz minden évben.

A körülöttünk lévő története

Alberta Hotel és Szállás Szövetség (ahla) azt mondja, hogy a legtöbb látogatót, a város gyönyörű létesítmények tűnhet, mintha mindig is ott, de ez nem így van. Hogy felmérje a fenomenális változások mentek át a korai intézmények a mai legjobb szállodák; van, hogy egy utazás vissza a történelemben.

Íme néhány szakaszában, amelyek lehetővé tették ezt az átalakulást:

Robert Linsdell – 1989

• éveiben:

A legtöbb ember telepedtek körül Edmonton, hogy egy jobb élet reményében. Volt az aranyláz, amely meghozta még több ember, és szükségük szállás sürgősen. A befektetők beépített fa keretes lehetőség, hogy megfeleljen a kereslet.

Több vagyon áramlik, tégla és kő motelek alakult ki. A legkorábbi volt House Hotel 1876-ban épült egy rönkház. Jasper House Hotel jött 1882-ben, míg a Strathcona on Whyte Avenue 1891-ben épült.

• ingatlan boom a 1907-1914

Több volt földterületek fejlesztésére és ezen időszak alatt, több üzeme épült, hogy fedezi a növekvő számú látogatót és az új telepesek. Hotel McDonald-ben nyílt meg 1915 és valóban sok más történelmi lehetőség után alakult ki ebben az időszakban.

• Szakosodás

A Edmonton egyre fontosabb gazdasági központja Alberta és olajjal, hogy felfedezték a 1940-es, szükség volt jobb lehetőség. Különböző befektetők csapatszállítás a várost, és hogy szükség speciális szállás. Ez vezetett a fejlődése költségvetési eszközök, amelyek gondoskodnak a legtöbb ember. High-end lehetőség is fejlesztenek, hogy megfeleljenek a befolyásos látogatók a város. Ebben az időszakban a fejlesztési luxus lakosztályok, mert a magas end ügyfelek.

Természetesen van még sok látni és csinálni a városban. Egy dolog azonban biztos, soha nincs egy unalmas pillanat a városban. Tudja meg, mi a város kínál keresztül szállodák és élvezze a legjobb Edmonton

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük